fbpx
Υλικολογισμικό HP: Τι μπορείτε να κάνετε για να αποτρέψετε μια επίθεση υλικολογισμικού

Το melanaki.gr συμβουλεύει να μην ενημερώσετε το υλικολογισμικό των εκτυπωτών λόγω του κινδύνου κλειδώματος των ξαναγεμισμένων toner.


Μια πρόσφατη ενημέρωση υλικολογισμικού επηρεάζει ορισμένους εκτυπωτές HP. Μόλις εγκατασταθεί, ο εκτυπωτής θα εμφανίσει ένα μήνυμα λάθους που λέει, "Ενδεικνυόμενα δοχεία μπλοκαρισμένα επειδή περιέχουν τσιπ εκτός HP. Κωδικός εκδήλωσης: 10.00.46.”

 

Τι μπορείς να κάνεις?

Για να προστατεύσετε τον εκτυπωτή σας, είναι σημαντικό να μην επιτρέπετε στην HP ενημερώσεις υλικολογισμικού. Αυτό μπορεί να είναι δύσκολο τώρα που ορισμένοι εκτυπωτές ενημερώνουν αυτόματα το υλικολογισμικό χωρίς να ζητηθεί πρώτα από τον τελικό χρήστη.
 
Σε αυτό το βίντεο, σας δείχνουμε πώς να απενεργοποιήσετε τη λειτουργία αυτόματης ενημέρωσης υλικολογισμικού στους εκτυπωτές HP Color LaserJet Pro M404, M428, M454, M479.

 

Και αυτό το βίντεο περιγράφει τον τρόπο απενεργοποίησης των αυτόματων ενημερώσεων υλικολογισμικού στους εκτυπωτές HP Color LaserJet Pro M255, M282, M283.

 
 

Εταιρικό Προφίλ

Η επιχείρηση ιδρύθηκε τον Μάιο του 2006 στη Βέροια - Εδέσσης 16. Κύρια δραστηριότητα είναι η επαναγέμιση - ανακατασκευή μελανιών και τόνερ για όλους τους εκτυπωτές, Φαξ & Φωτοτυπικά.

Επικοινωνία

Εδέσσης 16,
Βέροια ΤΚ: 59100
Τ. 23310 77557
e-mail: info@melanaki.gr

 
Top