fbpx
ΠΕΙΤΕ «ΟΧΙ» ΣΤΙΣ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΕΙΣ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Οι αναβαθμίσεις λογισμικού (Firmware Updates) σας αναγκάζουν να χρησιμοποιείτε μόνο γνήσια μελάνια & τόνερ κατασκευαστή.

Προστατέψτε τους εκτυπωτές σας, μην αφήνετε τους αρχικούς κατασκευαστές να σας εξαπατήσουν αποδεχούμενοι αναβαθμίσεις του λογισμικού τους.
 

Σας ευχαριστούμε που χρησιμοποιείτε ανακατασκευασμένα μελάνια & τόνερ για τον εκτυπωτή σας.

Εξοικονομείτε χρήματα και πρώτες ύλες, δίνετε δουλείες σε ντόπιους, προστατεύετε το περιβάλλον και εξασφαλίζετε άριστες επιδόσεις του εκτυπωτή.

 

Οι αρχικοί κατασκευαστές, θέλουν να αγοράζετε γνήσια μελάνια & τόνερ κάθε φορά και θα επιδιώξουν να αλλάξετε το υλικολογισμικού του εκτυπωτή σας με αποτέλεσμα να αποκλείει τα ανακατασκευασμένα μελάνια & τόνερ. 

 

Χρήστες που ήταν ικανοποιημένοι από ανακατασκευασμένα μελάνια & τόνερ εξαπατήθηκαν ώστε να δεχτούν αναβάθμιση του υλικολογισμικού που υποσχόταν να «βελτιώσει» τους εκτυπωτές τους, αλλά απλώς κλείδωσε τα μηχανήματά τους έτσι ώστε να δέχονται ΜΟΝΟ γνήσια τόνερ.

 

ΠΕΙΤΕ «ΟΧΙ» ΣΤΙΣ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΕΙΣ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ & συνεχίστε να χρησιμοποιείτε ανακατασκευασμένα μελάνια & τόνερ!

 

Εταιρικό Προφίλ

Η επιχείρηση ιδρύθηκε τον Μάιο του 2006 στη Βέροια - Εδέσσης 16. Κύρια δραστηριότητα είναι η επαναγέμιση - ανακατασκευή μελανιών και τόνερ για όλους τους εκτυπωτές, Φαξ & Φωτοτυπικά.

Επικοινωνία

Εδέσσης 16,
Βέροια ΤΚ: 59100
Τ. 23310 77557
e-mail: info@melanaki.gr

 
Top